načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Suroviny pro UO Cukrář – Ludvík Bláha; kolektiv

Suroviny pro UO Cukrář

Kniha: Suroviny pro UO Cukrář
Autor: Ludvík Bláha; kolektiv

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin,
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  325
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » INFORMATORIUM
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 214
Rozměr: 25 cm
Úprava: ilustrace
Vydání: 5., aktualiz. vyd.
Skupina třídění: Potravinářský průmysl
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Datum vydání: 1. 9. 2014
Nakladatelské údaje: Praha, Informatorium, 2014
ISBN: 978-80-7333-108-5
EAN: 9788073331085
Popis / resumé

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prášků, potravinářských barviv a obalových hmot. Je určena žákům 1. a 3. ročníků středních odborných učilišť oborů Cukrář, Cukrářka.

Popis nakladatele

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.

Další popis

Potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena, kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřící prostředky, surovinové směsi a přípravky, přídatné látky, obalové materiály.


Předmětná hesla
Potraviny
potravinářské suroviny
Cukrářství
Kniha je zařazena v kategoriích
Ludvík Bláha; kolektiv - další tituly autora:
Cukrářská výroba III Cukrářská výroba III
 
Ke knize "Suroviny pro UO Cukrář" doporučujeme také:
Stroje a zařízení -- Pro UO Cukrář, Pekař Stroje a zařízení
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Čeština pro učební obory SOU Čeština pro učební obory SOU
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.