načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Suroviny UO cukrář – František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Suroviny UO cukrář

Kniha: Suroviny UO cukrář
Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  325
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » INFORMATORIUM
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 214
Rozměr: 245,0x170,0x12,0 mm
Úprava: ilustrace
Vydání: 5., aktualiz. vyd.
Skupina třídění: Potravinářský průmysl
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Hmotnost: 0,385kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201408
Nakladatelské údaje: Praha, Informatorium, 2014
ISBN: 978-80-7333-108-5
EAN: 9788073331085
Popis / resumé

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prášků, potravinářských barviv a obalových hmot. Je určena žákům 1. a 3. ročníků středních odborných učilišť oborů Cukrář, Cukrářka.

Popis nakladatele

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv. Je určena žákům 1. až 3. ročníků středních škol oboru vzdělání Cukrář.

Další popis

Potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena, kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřící prostředky, surovinové směsi a přípravky, přídatné látky, obalové materiály.


Předmětná hesla
Potraviny
potravinářské suroviny
Cukrářství
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Suroviny UO cukrář" doporučujeme také:
Stroje a zařízení -- Pro UO Cukrář, Pekař Stroje a zařízení
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ Sbírka úloh z matematiky pro SOU a SOŠ
Cukrářská výroba I Cukrářská výroba I
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.