načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Super jednoduše – Zdeněk Pohlreich

Super jednoduše
-20%
sleva

Kniha: Super jednoduše
Autor: Zdeněk Pohlreich

Nenáročné, jednoduché postupy, minimum potřebných, dostupných a finančně přijatelných surovin - kuchařka pro domácí použití. ... (celý popis)
Titul je skladem 2ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  459 Kč 367
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
12,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 192
Rozměr: 260 x 213 x 25 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2020-43
Datum vydání: 16. 10. 2020
ISBN: 978-80-906893-9-8
EAN: 9788090689398
Popis / resumé

Nenáročné, jednoduché postupy, minimum potřebných, dostupných a finančně přijatelných surovin - kuchařka pro domácí použití.

Popis nakladatele

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti. Připravit si něco k jídlu díky této kuchařce zvládne kdokoliv a jídla, která v ní najdete, odrážejí způsob života, jakým žije spousta z nás.

K receptům nebudete potřebovat tisíce ingrediencí ani hromadu nádobí. Omezili jsme se na minimum, aby recepty zvládl bez obtíží úplně každý a výsledek byl přitom vydatný, svěží i tradiční.

Uvařit na jedničku se dá totiž i z toho, co seženete v každém supermarketu nebo ve večerce za rohem.

Pokud si čas od času kladete otázku „Co zas budu dnes vařit?“, tady je odpověď s řadou nápadů a tipů, které zvládnete stejně hravě jako skládačku z Lega.

Super jídlo se dá totiž připravit i super jednoduše. (super jídla, jednoduché postupy!)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Prostřeno bez servítků Prostřeno bez servítků
Fresh kuchyně Fresh kuchyně
Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka
Na grilu Na grilu
 
Ke knize "Super jednoduše" doporučujeme také:
Kulinárium Kulinárium
Vše sladké Vše sladké
Petra Burianová: Cesta z těsta -- České pečení pro celý rok Petra Burianová: Cesta z těsta
Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě
Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora
Zrcadlový muž Zrcadlový muž
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.