

sleva
Kniha:
Super jednoduše
Autor:
Zdeněk Pohlreich
Ihned také k odběru: Ostrava

Nakladatelství: | » Sevruga |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2020 |
Počet stran: | 192 |
Rozměr: | 260 x 213 x 25 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | Vydání první |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Novinka týdne: | 2020-43 |
Datum vydání: | 16. 10. 2020 |
ISBN: | 978-80-906893-9-8 |
EAN: | 9788090689398 |
Nenáročné, jednoduché postupy, minimum potřebných, dostupných a finančně přijatelných surovin - kuchařka pro domácí použití.
Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti. Připravit si něco k jídlu díky této kuchařce zvládne kdokoliv a jídla, která v ní najdete, odrážejí způsob života, jakým žije spousta z nás.
K receptům nebudete potřebovat tisíce ingrediencí ani hromadu nádobí. Omezili jsme se na minimum, aby recepty zvládl bez obtíží úplně každý a výsledek byl přitom vydatný, svěží i tradiční.
Uvařit na jedničku se dá totiž i z toho, co seženete v každém supermarketu nebo ve večerce za rohem.
Pokud si čas od času kladete otázku „Co zas budu dnes vařit?“, tady je odpověď s řadou nápadů a tipů, které zvládnete stejně hravě jako skládačku z Lega.
Super jídlo se dá totiž připravit i super jednoduše. (super jídla, jednoduché postupy!)
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Jídla
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > P > Pohlreich – Zdeněk Pohlreich
Katalog nakladatelství > S > Sevruga
Vybrané knižní novinky

ZDENĚK POHLREICH
10. 4. 1957
Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.
Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.
Pohlreich – Zdeněk Pohlreich – více informací