načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek

Stolničení v kostce
-7%
sleva

Kniha: Stolničení v kostce
Autor: ;

Pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování předkládají autoři odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  114 Kč 106
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
3,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ratio
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 88
Rozměr: 150x210
Jazyk: česky
Datum vydání: 15.11.2018
ISBN: 978-80-2381-586-3
EAN: 9788023815863
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování předkládají autoři odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cateringu, forem řízení a managementu.

Kniha je zařazena v kategoriích
Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek - další tituly autora:
Technologie v kostce Technologie v kostce
Technologie v kostce Technologie v kostce
Stolničení v kostce Stolničení v kostce
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

Obsah

I. C harakteristika oboru, pracovníci v odbytových

střediscích - str. 1

II. Společenská výchova, péče o hosta - str. 4

III. H ygiena a bezpečnost práce - str. 8

IV. Inventář na úseku obsluhy - str. 10

V. Zásady a pravidla obsluhy, technika obsluhy - str. 17

VI. Způsoby obsluhy, systém y obsluhy - str. 21

VII. G astronom ická pravidla, jídelní,

nápojové lístky a m enu - str. 26

VIII. Jednoduchá obsluha - str. 34

IX. Složitá obsluha - str. 38

X. Vyšší form a složité obsluhy - str. 43

XI. S lavnostní stolování - str. 48

XII. Pivní hospodářství - str. 58

XIII. Kavárny, vinárny, bary - str. 61

XIV. M íšené nápoje - str. 67

XV. O bsluha v dopravních prostředcích - str. 70

XVI.Propagace a reklam a ve veřejném stravování - str. 73

Slovníček základních výrazů - str. 76




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist