načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... – Gustav Salač

Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ...
-11%
sleva

Kniha: Stolničení
Autor: Gustav Salač
Podtitul: Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >20ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  440 Kč 392
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
13,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 73%hodnoceni - 73%hodnoceni - 73%hodnoceni - 73%hodnoceni - 73% 84%   celkové hodnocení
5 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » FORTUNA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2004
Počet stran: 217
Rozměr: 305,0x208,0x14,0 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), mapy
Vydání: Vyd. 2.
Hmotnost: 0,924kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 200406
Nakladatelské údaje: Praha, Fortuna, 2001
ISBN: 80-7168-752-9
EAN: 9788071687528
Popis

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ..." doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 3 Technologie přípravy pokrmů 3
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
Receptury studených pokrmů Receptury studených pokrmů
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.