

sleva
Kniha:
Sportovní výživa do kapsy
Autor:
Ivan Mach
Podtitul: nejen pro fitness a kulturistiku

Nakladatelství: | » Grada |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2017 |
Počet stran: | 136 |
Rozměr: | 135×207 |
Úprava: | ilustrace |
Vydání: | Druhé vydání |
Skupina třídění: | Hygiena. Lidské zdraví |
Vazba: | brožovaná vazba |
Novinka týdne: | 2017-35 |
Datum vydání: | 18.8.2017 |
ISBN: | 978-80-271-0511-3 |
EAN: | 9788027105113 |
Zásady a pravidla z výživového poradenství pro kulturisty a fitness sportovce. Každý sportovec by měl ovládat zásady a pravidla z výživového poradenství a k jejich praktickému využití slouží celá řada tabulek, schémat, seznamů a přehledů, od nutričních hodnot základních potravin, přes množství potřebných vitaminů a minerálů, přehledu suplementů, proteinových doplňků, až po slovník nutričních pojmů a anglických výrazů ve sportovní výživě. Autor tyto informace shromáždil a zpracoval do co nejpřehlednější formy, aby čtenáři sloužily k řízení stravování, suplementace a k dosahování ještě lepších výsledků ve vrcholovém i kondičním sportu, a to bez ohrožení zdraví.
Kulturistika a fitness jsou sportovní odvětví, ve kterých hraje rozhodující roli výživa nehledě na to, zda se jedná o kondiční či výkonnostní formu. V knize naleznete přehled všech nejdůležitějších informací, které vám pomohou najít cestu ke správné sportovní výživě. (nejen pro fitness a kulturistiku)
Stručné základy sportovní výživy Nutriční hodnoty základních potravin Kompas základních vitaminů a minerálních látek Maso v kulturistice a fitness, nutriční hodnoty Základní suplementy užívané ve fitness a kulturistice Proteinové doplňky stravy Biochemické vyšetření krve Stanovení tělesně-nutriční anamnézy a jídelníčku sportovce Měření složení těla bioimpedanční metodou Jak odměřujeme nejen ve fitness a kulturistické kuchyni Jednotky a jejich přepočty ve sportovní výživě a zkratky Slovník biochemických a nutričních pojmů ve sportovní výživě Stručný slovník anglických výrazů ve sportovní výživě POZOR na doping! Seznam použité a doporučené literatury