načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci – Eva Maria Dreyer

Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci
-16%
sleva

Kniha: Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci
Autor: Eva Maria Dreyer

Charakteristika devadesáti rozšířených poživatelných rostlin s jejich použitím v kuchyni. Popis jednotlivých bylin i s fotografiemi a návod, jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Přehledně rozděleno podle ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >5ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  289 Kč 243
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Víkend
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 141
Rozměr: 283 x 119 x 15 mm
Úprava: barevné ilustrace
Název originálu: Wildkräuter und ihre giftigen Doppelgänger
Spolupracovali: z německého originálu ... přeložil Vladimír Řehořek
Skupina třídění: Botanika
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 5. 2008
Nakladatelské údaje: [Líbeznice], Víkend, 2008
ISBN: 978-80-86891-77-4
EAN: 9788086891774
Popis / resumé

Charakteristika devadesáti rozšířených poživatelných rostlin s jejich použitím v kuchyni. Popis jednotlivých bylin i s fotografiemi a návod, jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Přehledně rozděleno podle ročních období. Samostatná kapitola jedovatých a nepoživatelných rostlin. Kniha neobsahuje recepty. Přehledný atlas poživatelných, nepoživatelných a jedovatých bylin.

Popis nakladatele

Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin. Zjara, v časném létě i v dalších měsících poskytuje mnoho zeleně i květů, jež se uplatňují jako zdroj vitaminů, příjemných chutí a léčivých účinků. Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem – mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné – jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme je znát. Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90

všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci" doporučujeme také:
Jedlé rostliny z přírody Jedlé rostliny z přírody
Bylinky, plody a houby - Jak je rozeznat, sbírat a jíst Bylinky, plody a houby
Rajská zahrada -- Pěstujeme vytrvalé jedlé rostliny Rajská zahrada
Bylinková kuchařka - Jedlé a léčivé rostliny a byliny Bylinková kuchařka
Květinová kuchařka -- Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení Květinová kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.