načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Sous vide pro každého – Lisa Q. Fetterman

Sous vide pro každého
-11%
sleva

Kniha: Sous vide pro každého
Autor: Lisa Q. Fetterman

60 osvědčených receptů na jídla pro každý den
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  399 Kč 355
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » ANAG
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 199
Rozměr: 255,0x200,0x14,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: fotografie Monica Lo
z anglického originálu Sous vide made simple: 60 everyday recipes for perfectly cooked meals přeložila Martina Benešová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,632kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 202011
ISBN: 978-80-7554-282-3
EAN: 9788075542823
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Metoda vaření sous vide v domácích podmínkách - suroviny zavakuované v plastovém sáčku se pomalu vaří ve vodě. Návody k přípravě polotovarů na pozdější rychlé vaření.

Popis nakladatele

Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.

Seznamte se s technologií sous vide vaření
Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo.

Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla
V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, který následuje několik spin-off receptů, které tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro kompletní pokrm. Pomocí vaření ve vodní lázni si tak můžeme bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Chřest Benedict, Opilé nudle, Marockou misku s quinoou, Čokoládový parfait s malinami nebo Dokonalé zmrzlinové sendviče. Sous vide pro každého vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!

Předmětná hesla
Jídla
Příprava jídel – metoda sous vide
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.