načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Slané pečení

Slané pečení
-11%
sleva

Kniha: Slané pečení

Další kniha z edice Apetit přináší předpisy na přípravu různých druhů chlebů a nápadů, čím si je obložit, slaných koláčů, taštiček a závinů, drobného pečiva (sušenek, muffinů, preclíků, tyčinek). Nechybí kapitola věnovaná vaření ze zbytků ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 311
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2%hodnoceni - 78.2% 90%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 156
Rozměr: 249,0x219,0x19,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,803kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Datum vydání: 201311
Nakladatelské údaje: Praha, Burda Media 2000, 2013
ISBN: 978-80-87575-08-6
EAN: 9788087575086
Popis / resumé

Další kniha z edice Apetit přináší předpisy na přípravu různých druhů chlebů a nápadů, čím si je obložit, slaných koláčů, taštiček a závinů, drobného pečiva (sušenek, muffinů, preclíků, tyčinek). Nechybí kapitola věnovaná vaření ze zbytků několik dnů starého pečiva - na polévky, nádivky, saláty. V závěru jsou uvedeny rady, jak si připravit chlebový kvásek, výhody domácí pekárny a typy mouky. Kniha se 120 recepty vybranými ze světových kuchyní na přípravu slaného pečiva.

Popis nakladatele

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd.

Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend - pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná!

Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni.

KAPITOLY:

Chleba & pečivo Obložte si… Slané koláče Taštičky & záviny Pizza & spol. Drobné pečivo Vaření s chlebem Servis
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Slané pečení" doporučujeme také:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.