

sleva
Kniha:
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
Autor:
Roman Vaněk; Jana Vaňková

Nakladatelství: | » Pražský kulinářský institut |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2019 |
Počet stran: | 176 |
Rozměr: | 305 x 203 x 24 mm |
Úprava: | ilustrace (převážně barevné), portréty |
Vydání: | První vydání |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Datum vydání: | 23. 10. 2019 |
ISBN: | 978-80-87737-43-9 |
EAN: | 9788087737439 |
Více informací o prestižních literárních oceněních lze nalézt na stránce » literární ceny.
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické scéně.
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně.
Touto obsáhlou „sladkou“ publikací doplňují a navazují na Vaňkovu dnes již ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně. Knihu, která časem nalezla své místo přibližně ve dvou stovkách tisíc domácností naší země.
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně jsou výběrem precizního moderně zpracovaného průvodce českou a moravskou sladkou klasikou.
Téměř 190 receptů je již tradičně zpracováno detailním a zároveň jednoduchým způsobem tak, aby je bez problémů dokázal připravit i začátečník.
Sladké POKLADY s více než 300 fotografiemi svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní sbírku „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.
Nadčasová kuchařka, podle které se dá opravdu vařit!