načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Sladká kniha domácích bonbonů – Elizabeth LaBauová

Sladká kniha domácích bonbonů

Kniha: Sladká kniha domácích bonbonů
Autor: Elizabeth LaBauová

Autorka seznamuje s výrobou domácích bonbonů. V první části se zabývá základy domácí výroby bonbonů, představuje obvyklé suroviny a užitečné vybavení kuchyně potřebné k výrobě. Popisuje základní techniky práce s cukrem a čokoládou. V druhé ... (celý popis)
0
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost
rozbalKdy zboží dostanu
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 160
Rozměr: 260,0x210,0x20,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,596kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná s přebalem lesklá
Datum vydání: 201311
Nakladatelské údaje: [Praha], Slovart, 2013
ISBN: 978-80-7391-723-4
EAN: 9788073917234
Popis / resumé

Autorka seznamuje s výrobou domácích bonbonů. V první části se zabývá základy domácí výroby bonbonů, představuje obvyklé suroviny a užitečné vybavení kuchyně potřebné k výrobě. Popisuje základní techniky práce s cukrem a čokoládou. V druhé části nabízí recepty na různé bonbony (např. tvrdé cukrové, karamelové, čokoládové, pěnové, tofé či lanýže). V poslední části se věnuje dokončovacím technikám a zdobení bonbonů. Doplněno popisnými fotografiemi.

Popis nakladatele

Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky váš mlsný jazýček. V úvodu najdete základy přípravy bonbonů: vše, co potřebujete vědět o vybavení, surovinách a technikách. Pak můžete vyzkoušet více než 50 receptů – cukrové bonbony, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, bonbony marshmallow i ovocné a ořechové cukrovinky. Nechybí ani rady, jak odstranit potíže, a techniky zdobení, které chutné výtvory ještě vylepší.

Autorka, Elizabeth LaBauová, dříve pracovala jako cukrářka v několika restauracích v Los Angeles a s výrobou domácích bonbonů má letité zkušenosti. Lze jí tedy věřit, že je to zábavný proces, při němž když zvládnete základní techniky, budete moci zkoušet různé obměny a vytvářet vlastní jedinečné kombinace.

(od jednoduchých po působivé - jak připravit domácí karamely, fudge, tvrdé bonbony, fondán, tofé a další)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.