načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Škola světové kuchyně

Škola světové kuchyně
-20%
sleva

Kniha: Škola světové kuchyně

120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  349 Kč 279
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: MLADÁ FRONTA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 255
Rozměr: 24 cm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Scuola di cucina dal mondo
Spolupracovali: recepty Licia Cognoni, Simone Rugiati
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: vázaná
Nakladatelské údaje: Praha, Mladá fronta, 2014
ISBN: 978-80-204-3091-5
EAN: 9788020430915
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA.

Popis nakladatele

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup – v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny. (příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.