načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Škola světové kuchyně – autorov kolektív

Škola světové kuchyně
-7%
sleva

Kniha: Škola světové kuchyně
Autor: autorov kolektív

120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Vaše cena s DPH:  349 Kč 325
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: MLADÁ FRONTA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 200
Rozměr: 195x240
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Scuola di cucina dal mondo
Spolupracovali: recepty Licia Cognoni, Simone Rugiati
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Datum vydání: 22.09.2014
Nakladatelské údaje: Praha, Mladá fronta, 2014
ISBN: 978-80-204-3091-5
EAN: 9788020430915
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA.

Popis nakladatele

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup - v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat, nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny. (příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
autorov kolektív - další tituly autora:
Cvičebnice angličtiny pro mírně pokročilé – 2. část Cvičebnice angličtiny pro mírně pokročilé – 2. část
Klinické doporučené postupy v neurologii I Klinické doporučené postupy v neurologii I
Systémový lupus erythematosus Systémový lupus erythematosus
Věda v českých zemích Věda v českých zemích
Vzťahová väzba s domácimi zvieratami Vzťahová väzba s domácimi zvieratami
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.