načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur – Ellix Sandor Katz

Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-15%
sleva

Kniha: Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Autor: Ellix Sandor Katz
Podtitul: Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Nakladatelská
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Vaše cena s DPH:  399 Kč 339
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3% 95%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Alferia
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2020
Počet stran: 256
Rozměr: 144×207
Úprava: ilustrace
Vydání: První vázané vydání
Spolupracovali: překlad Zuzana Ouhrabková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Pevná šitá vazba
Datum vydání: 12.11.2020
ISBN: 978-80-271-3029-0
EAN: 9788027130290
Popis / resumé

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.

Popis nakladatele

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ellix Sandor Katz - další tituly autora:
Umění fermentace II. -- Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti Umění fermentace II.
Umění fermentace I. -- Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery Umění fermentace I.
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.