
×

-15%
sleva
sleva
Kniha:
Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Autor:
Ellix Sandor Katz
Podtitul: Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Nakladatelská
Titul je skladem 1ks – odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava
Ihned také k odběru: Ostrava

Specifikace
Nakladatelství: | » Alferia |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2020 |
Počet stran: | 256 |
Rozměr: | 144×207 |
Úprava: | ilustrace |
Vydání: | První vázané vydání |
Spolupracovali: | překlad Zuzana Ouhrabková |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Pevná šitá vazba |
Datum vydání: | 12.11.2020 |
ISBN: | 978-80-271-3029-0 |
EAN: | 9788027130290 |
Popis / resumé
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny.
Popis nakladatele
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Jídla
Katalog předmětový > F > Fermentace
Katalog předmětový > F > Fermentované potraviny
Katalog předmětový > H > Hygiena výživy
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > K > Katz – Ellix Sandor Katz
Katalog nakladatelství > A > Alferia
Ellix Sandor Katz - další tituly autora: