načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Ellix Sandor Katz

Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-15%
sleva

Kniha: Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
Autor:

Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  297 Kč 252
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 12.1.2015
Počet stran: 256
Rozměr: 144×207
Úprava: 255 stran : ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Wild fermentation
Spolupracovali: léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz
z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková
Vazba: brožovaná vazba
Doporučená novinka pro týden: 2015-04
ISBN: 978-80-247-5214-3
EAN: 9788024752143
Popis / resumé

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Popis nakladatele

Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. (jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur)

Další popis

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.



Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zákazníci kupující knihu "Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur" mají také často zájem o tyto tituly:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist