načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur – Ellix Sandor Katz

Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur
-15%
sleva

Kniha: Síla přírodní fermentace
Autor: Ellix Sandor Katz
Podtitul: Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během ... (celý popis)
252
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost
Alternativy:

hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Grada
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 256
Rozměr: 144×207
Úprava: ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Název originálu: Wild fermentation
Spolupracovali: z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: brožovaná vazba
Novinka týdne: 2015-04
Datum vydání: 12.1.2015
Nakladatelské údaje: Praha, Grada, 2015
ISBN: 978-80-247-5214-3
EAN: 9788024752143
Popis / resumé

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Popis nakladatele

Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství. Je první kuchařkou, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin – zavede vás do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. (jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur)

Další popis

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.


Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.


Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Síla přírodní fermentace – vázané vydání Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Katz Ellix Sandor
Cena: 339 Kč
Léčivá síla meditace Léčivá síla meditace
svatost Dalajlama XIV. Jeho
Cena: 336 Kč
Knihovnička Meduňky svazek 6 - Léčivá síla čerstvého koření Knihovnička Meduňky svazek 6 - Léčivá síla čerstvého koření
Grygárková Procházková Simona
Cena: 76 Kč
Ke knize "Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur" doporučujeme také:
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Učebnice zavařování a konzervace Učebnice zavařování a konzervace
Vychováváme děti a rosteme s nimi Vychováváme děti a rosteme s nimi
Nevíte, co jíte -- Jak vás klame potravinářský průmysl Nevíte, co jíte
Dilema všežravce -- Přírodopis čtyř jídel Dilema všežravce
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.