načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Revoluce v opravdovém jídle – Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování – Tim Noakes; Sally-Ann Creedová;

Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
-16%
sleva

Kniha: Revoluce v opravdovém jídle
Autor: Tim Noakes; Sally-Ann Creedová;
Podtitul: Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  649 Kč 545
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
18,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79% 93%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Publixing
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 304
Rozměr: 265 x 206 x 20 mm
Úprava: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - paperback
Datum vydání: 8. 12. 2017
ISBN: 978-0-9927573-7-3
EAN: 9780992757373
Popis

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ.

Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst.
Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.

Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu.

Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy... všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů.

Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný.

Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu. (radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Tim Noakes; Sally-Ann Creedová; - další tituly autora:
Super jídlo pro superděti - Revoluce v opravdovém jídle Super jídlo pro superděti
 
Ke knize "Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování" doporučujeme také:
Cukrfree -- „Více než 70 lahodných cukrfree receptů, které mi pomohly zbavit se závislosti na cukru jednou provždy!“ Cukrfree
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.