načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Restaurace a host – Reinhold Metz

Restaurace a host

Kniha: Restaurace a host
Autor: Reinhold Metz

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven. Kniha shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, organizace a
Titul doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  799
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
26,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2% 90%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SOBOTÁLES
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2008
Počet stran: 602
Rozměr: 255,0x185,0x36,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: Restaurant und Gast
Spolupracovali: z německého originálu ... přeložily Alena Formanová a Zdeňka Žmudová
Hmotnost: 1,624kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 200804
Nakladatelské údaje: Praha, Europa-Sobotáles, 2008
ISBN: 978-80-86706-18-4
EAN: 9788086706184
Popis / resumé

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven. Kniha shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, organizace a ekonomiky restaurace spolu s péčí o výrobu, nabídku a prodej pokrmů i nápojů, přípravu banketů a zvláštních akcí.

Popis nakladatele

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven. (základní odborné vědomosti : restaurace, hotel, kuchyně)

Další popis

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi.


Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí. Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům. Množství barevných ilustrací přispívá k snažšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Restaurace a host" doporučujeme také:
Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD -- Pro střední a vyšší hotelové školy Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Aventura 1 - Španělština pro SŠ a JŠ - učebnice + PS + 2CD Aventura 1 - Španělština pro SŠ a JŠ
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A-K -- 1. díl Nový encyklopedický slovník gastronomie, A-K
Český jazyk pro 1. ročník SOŠ Český jazyk pro 1. ročník SOŠ
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.