
-11%
sleva
sleva
Kniha:
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
Autor:
Jaroslav Vašák
Kuchařka obsahuje gastronomické speciality, kterými se proslavily jednotlivé regiony naší země, tradiční předpisy z kuchyně našich předků i současné krajové speciality, včetně oblíbených minutek. Kniha je doplněná o krátkou úvodní studii o
... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny

Specifikace
Nakladatelství: | » Libri |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2013 |
Počet stran: | 202 |
Rozměr: | 208,0x148,0x13,0 mm |
Úprava: | ilustrace |
Vydání: | 2. vyd. |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Hmotnost: | 0,266kg |
Jazyk: | česky |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Datum vydání: | 201301 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Libri, 2014 |
ISBN: | 978-80-7277-522-4 |
EAN: | 9788072775224 |
Popis / resumé
Kuchařka obsahuje gastronomické speciality, kterými se proslavily jednotlivé regiony naší země, tradiční předpisy z kuchyně našich předků i současné krajové speciality, včetně oblíbených minutek. Kniha je doplněná o krátkou úvodní studii o tradiční stravě a stolování v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Zahrnuje i regionální slovníček z gastronomie. Kuchařka zahrnuje tradiční lidová i současná regionální jídla z Čech, Moravy i Slezska.
Popis nakladatele
Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Naučná literatura > Jídla, kuchyně a kuchařství > Česká jídla
Katalog předmětový > M > Moravská jídla
Naučná literatura > Třídění dle formy > Recepty > Kuchařské recepty
Katalog vybraných autorů > V > Vašák – Jaroslav Vašák
Katalog nakladatelství > L > Libri
Jaroslav Vašák - další tituly autora: