načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Řecká odysea Apetit na cestách – Řecko – Redakce časopisu Apetit

Řecká odysea Apetit na cestách - Řecko
-1%
sleva

Kniha: Řecká odysea Apetit na cestách
Autor: Redakce časopisu Apetit
Podtitul: Řecko

4. kuchařka z edice Apetit na cestách Řecká odysea aneb slavné báje a pověsti Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 7 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Vaše cena s DPH:  329 Kč 326
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 164
Rozměr: 240x210
Úprava: 141, 14 stran: barevné ilustrace
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: pevná
Novinka týdne: 2014-25
Nakladatelské údaje: Praha, Burda Media 2000, 2014
EAN: 9788087575154
Popis

4. kuchařka z edice Apetit na cestách Řecká odysea aneb slavné báje a pověsti Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná těch nejlepších řeckých specialit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol - najdete v nich všechno od receptů na oblíbené mezze (předkrmy - plněné vinné listy, pomazánku z pečeného lilku, marinovaný sýr feta), přes jídla se zeleninou (svěží saláty, plněná rajčata jehněčím masem, papriky plněné fetou) anebo pokrmy z jednoho hrnce, masité pokrmy a plody moře až po božské dezerty. "Pátrali jsme po know-how na lahodné tzatziki i po návodu na slavnou musaku či gyros. Nasávali jsme vůně a chutě linoucí se z pobřežních taveren, ale i z domácích kuchyní v horských vesnicích. Sami jsme upekli snad metrák lilků, nasekali náruče bylinek, spotřebovali litry olivového oleje… A při tom všem jsme ladili recepty, které vás přenesou do sluncem prozářeného Řecka," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Mezi recepty nechybí slavný řecký salát, musaka, polévka avgolemono, baklava, frappé, ale ani takové šlágry z taverny, jako je gyros, souvlaki apod. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít řecké suroviny (olivy, olivový olej, feta, bylinky, řecký jogurt, med...). 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do následujících kapitol: Na uvítanou Sluncem malované To je maso! Z pobřežní taverny Hostina pro bohy Sladký řecký život

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Redakce časopisu Apetit - další tituly autora:
Dorty a dezerty Dorty a dezerty
Grilování Grilování
Mamma mia! -- aneb To nejlepší od italských matek Mamma mia!
Koláče - kuchařka z edice Apetit Koláče
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Cukroví - kuchařka Edice Apetit Cukroví
 
Ke knize "Řecká odysea Apetit na cestách - Řecko" doporučujeme také:
Bridget Jonesová: láskou šílená Bridget Jonesová: láskou šílená
Mnich, který prodal své ferrari Mnich, který prodal své ferrari
Med Med
Tajemné příběhy Čtyřlístku -- 13. velká kniha, 1997 Tajemné příběhy Čtyřlístku
Víš, co jíš? Víš, co jíš?
Evangelium podle Jidáše Evangelium podle Jidáše
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.