načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Recepty se zeleninou beze zbytků -- Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu – Linda Ly

Recepty se zeleninou beze zbytků -- Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu
-16%
sleva

Kniha: Recepty se zeleninou beze zbytků
Autor: Linda Ly
Podtitul: Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 4 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  388 Kč 326
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Alpha book
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2021
Počet stran: 192
Rozměr: 26 cm
Úprava: ilustrace
Vydání: Vydání první
Spolupracovali: s fotografiemi Willa Taylora
z anglického originálu No waste vegetable cookbook... přeložila Denisa Štrbová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Vazba: kniha, vázaná vazba
Datum vydání: 27.01.2021
ISBN: 9788087529614
EAN: 9788087529614
Popis

Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření?

Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu - od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta.

Tématy jednotlivých kapitol jsou:

o rajčata a papriky

o listová zelenina

o hrášek a fazolky

o cibule a stonky

o kořeny a hlízy

o melouny a tykve

"Ať už rádi nakupujete na farmářských trzích, nebo se snažíte spotřebovat každý kousek zeleniny ze své zahrádky, díky této knize budete mít jídlo na talíři, a nikoli na kompostu! Zaujala mě myšlenka, že všechno, co máme k dispozici, bychom měli dokonale využít a zároveň si s tím vystačit, nebo se bez toho i obejít. Zejména mě oslovuje představa, že všechno kolem nás může být užitečné. A proto se mi tato kniha tak líbí. Mnoho Lindiných receptů využívá části zeleniny, které se často vyhazují, jako jsou listy rajčat nebo ředkviček či mrkvová nať. Kromě toho, že je to hospodárné, nás její recepty nabádají k objevování nových chutí a možností použít všechny jedlé části rostliny. Tato kniha zcela změní váš pohled na zeleninu."

P. Allen Smith

autor knihy P. Allen Smith´s Seasonal Recipes from the Garden (Sezonní recepty ze zahrady od Allena Smithe) (jak při přípravě jídla využít celou rostlinu)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.