načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Receptury teplých pokrmů – Jaroslav Runštuk; kolektiv

Receptury teplých pokrmů
-12%
sleva

Kniha: Receptury teplých pokrmů
Autor: Jaroslav Runštuk; kolektiv

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  595 Kč 524
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
17,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 80.3%hodnoceni - 80.3%hodnoceni - 80.3%hodnoceni - 80.3%hodnoceni - 80.3% 86%   celkové hodnocení
9 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » R PLUS
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 584
Rozměr: 287 x 196 x 49 mm
Vydání: 8. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Umístění v žebříčku: 392. nejprodávanější kniha za poslední měsíc
Datum vydání: 23. 7. 2019
ISBN: 978-80-904093-4-7
EAN: 9788090409347
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů.


Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.

Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.

Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.

Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.

Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.

Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jaroslav Runštuk; kolektiv - další tituly autora:
Receptury studených pokrmů Receptury studených pokrmů
 
Ke knize "Receptury teplých pokrmů" doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
 (Papírenské zboží)
Gumovatelné pero Lamy, mix motivů Gumovatelné pero Lamy, mix motivů
Technologie přípravy pokrmů 2 Technologie přípravy pokrmů 2
Potraviny a nápoje v kostce Potraviny a nápoje v kostce
Nové stolničení v kostce Nové stolničení v kostce
 
Recenze a komentáře k titulu



hodnocení Slováček 2010-04-23
Kdo se chce naučit dobře vařit, nezvolil si lépe. Nejlepší Kuchařka,jako amatér ji používám s úspěchem už 15 let. Věřte mi, je super!Pana Runštuku,gratuluji a děkuji.
 


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

PŘEDMLUVA 7

ZÁKLADNÍ INLORMACE.................................... 9

SDĚLENÍ HYGIENICKÉ SLUŽBY................................................................................................... 10

SDĚLENÍ ČESKÉ OBCHODNÍ INSPEKCE.................................................................................. 11

SDĚLENÍ STÁTNÍ ZEMĚDĚLSKÉ A POTRAVINÁŘSKÉ INSPEKCE................................... 12

SEZNAM RECEPTUR....................................................................................................................... 13

POLÉVKY............................................................................................................................................ 25

HOVĚZÍ MASO.......................................................... ....................................................................... 8 7

TELECÍ MASO......................................................................... 153

VEPŘOVÉ MASO............................................................................................................................... 187

SKOPOVÉ A JEHNĚČÍ MASO........................................................................................................ 263

MLETÁ MASA ................................................................................................................................... 279

ZVĚŘINA............................................................................................................................................. 303

DRŮBEŽ A KRÁLÍK (domácí)............................................................................................................ 324

RYBY.............. 363

BEZMASÉ POKRMY........................................................................................................................ 3 86

PŘÍLOHY К HLAVNÍM JÍDLŮM .................................................................................................. 474

NOVÉ RECEPTURY............................................................................................................... 526

LEGISLATIVNÍ A INFORMATIVNÍ PŘÍLOHY 554




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.