načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu – Výrobky z pevných těst (2. vydání) – kolektiv autorů

Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu
Autor: kolektiv autorů
Podtitul: Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Ověřené receptury na přípravu pevných těst vycházejí z bývalých oborových a podnikových norem. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  183
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
6,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Idea servis
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2007
Počet stran: 91
Rozměr: 297 x 210 x 6 mm
Úprava: 4 stran přílohy: barevné ilustrace
Vydání: 2., upr. vyd.
Skupina třídění: Potravinářský průmysl
Vazba: Knihy - paperback
Datum vydání: 1. 1. 2007
Nakladatelské údaje: Praha, Idea servis, 2007
ISBN: 978-80-85970-58-6
EAN: 9788085970586
Popis / resumé

Ověřené receptury na přípravu pevných těst vycházejí z bývalých oborových a podnikových norem. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce.

Popis nakladatele

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.