načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu – Korpusy (3. vydání) – kolektiv autorů

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)
-1%
sleva

Kniha: Receptury pro cukrářskou výrobu
Autor: kolektiv autorů
Podtitul: Korpusy (3. vydání)

Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ... (celý popis)
132
Kniha teď bohužel není dostupná.


»hlídat dostupnost
Alternativy:

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Idea servis
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2006
Počet stran: 64
Rozměr: 297 x 210 x 4 mm
Vydání: 3. vyd.
Skupina třídění: Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Vazba: Knihy - paperback
Datum vydání: 1. 1. 2006
Nakladatelské údaje: Praha, Idea servis, 2006
ISBN: 80-85970-53-8
EAN: 9788085970538
Popis / resumé

Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce.

Popis nakladatele

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy
Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
Cena: 133 Kč
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
Cena: 143 Kč
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny
Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana
Cena: 153 Kč
Ke knize "Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)" doporučujeme také:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Suroviny UO cukrář Suroviny UO cukrář
Cukrářská výroba I Cukrářská výroba I
Cukrářská výroba II Cukrářská výroba II
Cukrářská výroba III Cukrářská výroba III
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.