

Elektronická kniha:
Raw food jako zážitek
Autor:
Eva Peršinová
Podnázev: Užívej si pestrost živé stravy každý den!
Nakladatelství: | » Grada |
Dostupné formáty ke stažení: | EPUB, MOBI, PDF |
Zabezpečení proti tisku a kopírování: | ano |
Médium: | e-book |
Rok vydání: | 2016 |
Počet stran: | 183 |
Rozměr: | 24 cm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Vydání: | První vydání |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Jazyk: | česky |
ADOBE DRM: | bez |
ISBN: | 978-80-247-5799-5 |
Ukázka: | » zobrazit ukázku |
Kniha kuchařských receptů v úvodu seznamuje s účinky a základy živé stravy. Následují předpisy na přípravu cukroví a čokolády, dezertů a dortů, nanuků a zmrzlin, sýrů, hlavních chodů, polévek, salátů, dipů, omáček, chlebů. Rozmanité pokrmy zejména pro vegetariány, vegany, vitariány a všechny vyznavače tohoto životního stylu.
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám!.
Překvapte sebe, svou rodinu, své známé i přátele rozmanitostí a vynikající chutí syrových snídaní, obědů, večeří, desertů i svátečních jídel. Užívejte si pestrost raw food každý den. V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně. A to nejlepší na závěr – čekají na vás báječné a dostupné recepty jídel lahodících vašim očím a hlavně tělu!
· cukroví a čokoláda
· sváteční pohoštění
· dezerty a dorty
· nanuky a zmrzliny
· sýry raw and vegan
· hlavní chody a polévky
· saláty, dipy, omáčky
· raw spirálky a chleby (užívej si pestrost živé stravy každý den!)