načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Radost vařit – Marcel Ihnačák

Radost vařit
-83%
sleva

Kniha: Radost vařit
Autor: Marcel Ihnačák

Kniha rozmanitých receptů slovenského šéfkuchaře je určena hlavně mladým lidem, kteří chtějí začít vařit sami. Ve 12 kapitolách je množství receptů - moderních, jednoduchých, ale i složitějších a nápaditých, které využívají nejen obvyklé, ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  499 Kč 83
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
2,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 248
Rozměr: 260 x 204 x 25 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. české vyd.
Název originálu: Radosť variť
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2014-44
Datum vydání: 1. 10. 2014
Nakladatelské údaje: [Praha], Slovart, 2014
ISBN: 978-80-7391-916-0
EAN: 9788073919160
Popis / resumé

Kniha rozmanitých receptů slovenského šéfkuchaře je určena hlavně mladým lidem, kteří chtějí začít vařit sami. Ve 12 kapitolách je množství receptů - moderních, jednoduchých, ale i složitějších a nápaditých, které využívají nejen obvyklé, ale také netradiční suroviny, jež se stále častěji objevují na našem trhu. Uvařte si s Marcelem třeba carpaccio s rajčaty a restovanou slaninou, dýňovou polévku s parmazánem, tagliatelle s kuřecími játry, rajčaty a majoránkou, rizoto se sušenými hříbky a ricottou, grilovaný vysoký roštěnec s gorgonzolovým máslem, upečte koláč s paprikami a černými olivami, restované švestky s vanilkou a červeným vínem nebo připravte citrusovo-mátový sorbet.

Popis nakladatele

Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit: „Chtěl bych odstranit strach z vaření, který lidem občas svazuje ruce a brání jim v tom, aby si osvojili kuchařské umění, jinak dostupné všem." Ve 12 kapitolách je množství receptů - moderních, jednoduchých, ale i složitějších a nápaditých, které využívají nejen obvyklé, ale také netradiční suroviny, jež se stále častěji objevují na našem trhu. Uvařte si s Marcelem třeba carpaccio s rajčaty a restovanou slaninou, dýňovou polévku s parmazánem, tagliatelle s kuřecími játry, rajčaty a majoránkou, rizoto se sušenými hříbky a ricottou, grilovaný vysoký roštěnec s gorgonzolovým máslem, upečte koláč s paprikami a černými olivami, restované švestky s vanilkou a červeným vínem nebo připravte citrusovo-mátový sorbet.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Marcel Ihnačák - další tituly autora:
Hostina. Menej je niekedy viac Hostina. Menej je niekedy viac
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.