načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku – Jaroslav Vašák

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
-16%
sleva

Kniha: Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
Autor: Jaroslav Vašák

Kniha představuje nejznámější české pokrmy. Recepty jsou rozděleny do jednotlivých krajů České republiky, pro které je dané jídlo či pití typické. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  199 Kč 167
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2% 80%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Stopa
Médium / forma: Tištěná kniha
Počet stran: 159
Rozměr: 248,0x216,0x15,0 mm
Úprava: barevné ilustrace, 1 mapa
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,815kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
ISBN: 978-80-88063-00-1
EAN: 9788088063001
Popis / resumé

Kniha představuje nejznámější české pokrmy. Recepty jsou rozděleny do jednotlivých krajů České republiky, pro které je dané jídlo či pití typické.

Popis nakladatele

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

(po Čechách, Moravě a Slezsku...)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jaroslav Vašák - další tituly autora:
Ottova Kuchařka velká hrníčková Ottova Kuchařka velká hrníčková
Kuchařský fortelník Kuchařský fortelník
Borůvková kuchařka Borůvková kuchařka
Ovocná kuchařka Ovocná kuchařka
 (e-book)
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.