načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich

Prostřeno bez servítků
-20%
sleva

Kniha: Prostřeno bez servítků
Autor: Zdeněk Pohlreich

Zkušený český kuchař představuje předpisy na přípravu moderních, odlehčených a vynikajících pokrmů podle původních českých receptur. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  399 Kč 319
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 39Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3% 87%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sevruga
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 260
Rozměr: 259 x 193 x 29 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), portréty
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Vázaný
Datum vydání: 27. 5. 2016
ISBN: 978-80-905710-5-1
EAN: 9788090571051
Popis / resumé

Zkušený český kuchař představuje předpisy na přípravu moderních, odlehčených a vynikajících pokrmů podle původních českých receptur.

Popis nakladatele

Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit. Vrací se v nové upravené podobě, moderní grafické úpravě, s pečlivě popsanými recepty a aktualizovanou biografií. „Za tuto dobu se restaurační byznys ohromně proměnil a změnil se i pohled na to, co je a není dobré. Gastronomie se u nás zlepšuje raketovým tempem, jídla v této knize jsou však stále aktuální a moderní. Tvoří základy pro naše Café Imperial a naší restauraci Divinis přinesla již popáté ocenění Bib Gourmand v prestižním průvodci Michelin,“ popisuje Zdeněk Pohlreich vznik nového vydání kuchařky Prostřeno bez servítků. Obsahuje téměř 100 prověřených receptů moderní české a francouzské kuchyně, z nichž mnohé se staly ikonami gastronomie, a velmi osobní vyprávění o životě. „Od prvního vydání této knihy se mi změnil celý život. Zestárl jsem, zklidnil jsem se a jsem neskonale šťastný. Jediné, co si přeju, je, aby to trvalo věčně.“

Předmětná hesla
Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Kuchaři -- Česko -- 20.-21. století
Gastronomie
Jídla
Kniha je zařazena v kategoriích
Zdeněk Pohlreich - další tituly autora:
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Lehká kuchyně Lehká kuchyně
Kulinárium Kulinárium
Fresh kuchyně Fresh kuchyně
Taková normální kuchařka Taková normální kuchařka
 
Ke knize "Prostřeno bez servítků" doporučujeme také:
Nauč mě mluvit -- 500 slov, říkadla, pohádky Nauč mě mluvit
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Zdeněk Pohlreich

ZDENĚK POHLREICH


10. 4. 1957

Zdeněk Pohlreich je český šéfkuchař, gastronom, moderátor a publicista.

Vystudoval učební obor kuchař a po škole působil v pražském hotelu Stop. V roce 1989 emigroval do Holandska a následně do Austrálie, kde pracoval v Adelaide v restauraci La Guillotine jako sous-chef a později jako šéfkuchař. Po návratu z emigrace působil v Praze v hotelech Renaissance, Villa Voyta nebo Marriot. Dnes vede vlastní úspěšné restaurace - Café Imperial zaměřenou na českou tradiční kuchyni a pohostinství, italskou Divinis a na japonskou kuchyni orientovanou Yamato. Během své bohaté kariéry absolovoval řadu mezinárodních kulinářských školení, mezi jinými i cukrářský kurz a kurz čínské a thajské kuchyně. Za své umění rovněž získal několik ocenění.

Pohlreich - Zdeněk Pohlreich – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist