načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Produkční funkce v živočišné výrobě - Lukáš Čechura; kolektiv

Produkční funkce v živočišné výrobě
-6%
sleva

Kniha: Produkční funkce v živočišné výrobě
Autor: ;

Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Key publishing
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2010
Počet stran: 126
Rozměr: 24 cm
Úprava: 126 stran : ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Jazyk: slovensky
Vazba: brožovaná
EAN: 9788074180903
Ukázka: » zobrazit ukázku
Předmětná hesla
zemědělské podniky -- Česko
Produktivita
Ekonomická efektivnost
hovězí maso
Vepřové maso
drůbeží maso
Mléko
Související tituly dle názvu:
Sídla a produkční potenciál Sídla a produkční potenciál
Varadzin František, Bečica Jiří
Cena: 268 Kč
Výpravy do živočišné říše Výpravy do živočišné říše
kolektiv autorů
Cena: 307 Kč
Živočišné pudy Živočišné pudy
Akerlof George A., Shiller Robert J.
Cena: 310 Kč
Hřbitov na talíři Hřbitov na talíři
Šťastný Jan
Cena: 139 Kč
Matematika pro střední školy 4.díl Učebnice Matematika pro střední školy 4.díl Učebnice
Cizlerová M., Zahradníček M., Zahradníčková A.
Cena: 189 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

3 Hovězí maso

3.1 Charakteristika trhu s hovězím masem

3.2 Cenový vývoj hovězího masa

3.3 Odvětvová produkční funkce výkrmu býků

3.3.1 Charakteristika souboru

3.3.2 Charakteristika modelu výkrmu býků

3.3.3 Aplikace modelu

3.3.4 Funkce podmíněných poptávek po výrobních faktorech..

4 Vepřové maso

4.1 Charakteristika trhu s vepřovým masem

4.2 Cenový vývoj

4.3 Odvětvová produkční funkce výkrmu prasat

4.3.1 Charakteristika souboru

4.3.2 Charakteristika modelu výkrmu prasat

4.3.3 Odhad

4.3.4 Aplikace modelu

4.3.5 Funkce podmíněných poptávek po výrobních faktorech..

5 Drůbeží maso

5.1 Charakteristika trhu s drůbežím masem

5.2 Cenový vývoj

5.3 Odvětvová produkční funkce výkrmu brojlerů

5.3.1 Charakteristika souboru

5.3.2 Charakteristika modelu výkrmu brojlerů

5.3.3 Odhad modelu výkrmu brojlerů

5.3.4 Aplikace modelu

5.3.5 Funkce podmíněných poptávek po výrobních faktorech.

6 Mléko

6.1 Charakteristika trhu s mlékem

6.2 Zahraniční obchod

6.3 Cenový vývoj

6.4 Odvětvová produkční funkce mléka

6.4.1 Charakteristika souboru

6.4.2 Vícefaktorová produkční funkce

6.4.3 Dvoufaktorová produkční funkce

6.4.4 Funkce podmíněných poptávek po výrobních faktorech.


Závěr.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist