načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích – Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
-1%
sleva

Kniha: Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Autor: Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  574 Kč 568
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
18,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Key publishing
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2013
Počet stran: 497
Rozměr: 250x176
Úprava: ilustrace (převážně barevné)
Vydání: Vyd. 1.
Skupina třídění: Potravinářský průmysl
Jazyk: česky
Vazba: brožovaná
Nakladatelské údaje: Ostrava, Key Publishing, 2013
EAN: 9788074181634
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich - další tituly autora:
Potravinářské zbožíznalství Potravinářské zbožíznalství
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách
Technologie potravin II Technologie potravin II
Procesy potravinářských a biochemických výrob Procesy potravinářských a biochemických výrob
 
Ke knize "Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích" doporučujeme také:
Výroba potravin a nutriční hodnota Výroba potravin a nutriční hodnota
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.