načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pražská kuchařka – Roman Vaněk

Fungujeme! Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů. Nařízením vlády jsou z preventivních důvodů zavřeny některé naše pobočky, bližší informace naleznete zde
Pražská kuchařka
-56%
sleva

Kniha: Pražská kuchařka
Autor: Roman Vaněk

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >50ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  999 Kč 444
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
14,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 60.8%hodnoceni - 60.8%hodnoceni - 60.8%hodnoceni - 60.8%hodnoceni - 60.8% 55%   celkové hodnocení
4 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Pražský kulinářský institut
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 688
Rozměr: 305 x 250 x 63 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), portréty, faksimile
Vydání: Vydání první
Spolupracovali: fotografie: Tomáš Beran, Pavel Bílek, Shutterstock.com
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - vázané
Novinka týdne: 2015-45
Datum vydání: 10. 11. 2015
ISBN: 978-80-87737-21-7
EAN: 9788087737217
Popis / resumé

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů pražských restaurací včetně jídelních lístků významných státních návštěv a receptů pokrmů z Pražského Hradu nabízí tato kniha poprvé široké veřejnosti. Díky zachycení pomyslného zlomku času by tato "kuchařka" fotografií, příběhů a receptů měla ukázat současnému širokému okolí i těm, kteří přijdou po nás, jak lidé v určité době pracovali, jak smýšleli, jak vypadali, co vařili. Měla by i za desetiletí ukázat, že i v době jejího vzniku (rodila se celé tři roky) tu žili lidé, kterým nespadl úspěch do klína, ale museli riskovat a vyvinout obrovské úsilí. Přesto svou práci bez veškerého patosu milovali, a co je víc, byli na ni přirozeně hrdí.

Popis nakladatele

Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu.

Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů restaurací včetně jídelních lístků významných státních návštěv a receptů pokrmů z Pražského Hradu nabízí tato kniha poprvé široké veřejnosti.

Díky zachycení pomyslného zlomku času by tato „kuchařka“ fotografií, příběhů a receptů měla ukázat současnému širokému okolí i těm, kteří přijdou po nás, jak lidé v určité době pracovali, jak smýšleli, jak vypadali, co vařili. Měla by i za desetiletí ukázat, že i v době jejího vzniku (rodila se celé tři roky) tu žili lidé, kterým nespadl úspěch do klína, ale museli riskovat a vyvinout obrovské úsilí. Přesto svou práci bez veškerého patosu milovali, a co je víc, byli na ni přirozeně hrdí.

Mým hnacím motorem byla touha – napsat velkou nadčasovou knihu, sled silných příběhů, v níž není důležitá logika řazení jednotlivých kapitol a ve které nezáleží na tom, zdali ten či onen na fotografii stále pracuje na stejném místě, nebo odešel zkusit štěstí jinam. Chtěl jsem, aby tuto knihu – a tentokrát to není jen čistě kuchařka – bylo možné otevřít na kterémkoli místě a začíst se do jednotlivých příběhů či se jen zasnít nad fotografiemi. Potažmo mít možnost prohlédnout si, či vyzkoušet recepty v ní uvedené.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Roman Vaněk - další tituly autora:
SNADNO & RYCHLE 2 - Jednoduché recepty pro každý den SNADNO & RYCHLE 2
Velká kuchařka Čech a Moravy Velká kuchařka Čech a Moravy
Kuře - Jednoduše & dokonale Kuře - Jednoduše & dokonale
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
TAKOVÍ JSME BYLI…Studentské listy po 30 letech TAKOVÍ JSME BYLI…Studentské listy po 30 letech
 
Ke knize "Pražská kuchařka" doporučujeme také:
Jídlo s.r.o. Jídlo s.r.o.
Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Grilování
 
Recenze a komentáře k titulu



ABZ.cz 2015-10-20
Podrobnosti ke knize: http://www.patriotmagazin.cz/mag-kucharu-vanek-vydava-prazskou-kucharku-vznikala-v-ostrave/
 




Roman Vaněk

ROMAN VANĚK


11. 1. 1969

Roman Vaněk je kuchař, gastronomický populista, autor kuchařských knih a pořadů, zakladatel a ředilel Pražského kulinářského institutu.

Vaněk – Roman Vaněk – více informací





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist