načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Praktický průvodce GDPR 2018 – Jiří Žůrek

f
Praktický průvodce GDPR 2018
-11%
sleva

Kniha: Praktický průvodce GDPR 2018
Autor: Jiří Žůrek

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) představuje nový právní rámec pro zpracování osobních údajů. Text vychází z právního stavu z května 2018. Obecné nařízení o ...
Titul doručujeme za 9 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  389 Kč 346
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
11,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » ANAG
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 344
Rozměr: 148x210
Vydání: 2. aktualizované vydání
Skupina třídění: Ústavní právo. Správní právo
Jazyk: česky
Datum vydání: 22.05.2018
ISBN: 978-80-7554-152-9
EAN: 9788075541529
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) představuje nový právní rámec pro zpracování osobních údajů. Text vychází z právního stavu z května 2018.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Jde o komplexnější právní předpis, než byl zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a přináší nové povinnosti a instituty a také propracovanější systém práv subjektů údajů, což klade na jeho adresáty (tj. všechny subjekty zpracovávající osobní údaje) nepoměrně vyšší nároky na jeho znalost a pochopení. Proto si tato publikace klade za cíl všem zainteresovaným subjektům srozumitelnou cestou přiblížit Obecné nařízení a tím jim napomoci orientovat v dané právní úpravě.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jiří Žůrek - další tituly autora:
GDPR v personalistice GDPR v personalistice
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.