načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Prague Cuisine – Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze – Dominic James Holcombe

Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
-16%
sleva

Kniha: Prague Cuisine
Autor: Dominic James Holcombe
Podtitul: Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >5ks - doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  595 Kč 500
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
16,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Sand dune
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 400
Rozměr: 271 x 196 x 28 mm
Úprava: ilustrace (převážně barevné), portréty
Vydání: Vydání první
Spolupracovali: fotografie Ondřej Kodras
spoluautoři Kateřina Hýlová, Stephan Delbos
Skupina třídění: Hotelnictví. Stravování
Vazba: Knihy - vázané
Datum vydání: 1. 5. 2015
ISBN: 978-80-260-7820-3
EAN: 9788026078203
Popis

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.

Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů – Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.

Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů. (výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Dominic James Holcombe - další tituly autora:
Prague Cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires Prague Cuisine
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.