načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Potraviny a nápoje v kostce – Libor Mašek

Potraviny a nápoje v kostce
-7%
sleva

Kniha: Potraviny a nápoje v kostce
Autor: Libor Mašek

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  169 Kč 157
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5,2
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7% 100%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ratio
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 221
Rozměr: 21 cm
Úprava: 6 stran obrazové přílohy: ilustrace
Vydání: 1. vyd.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
Jazyk: česky
Datum vydání: 21.08.2018
Nakladatelské údaje: Úvaly, Ratio, [1996]
ISBN: 978-80-2381-585-6
EAN: 9788023815856
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. Také je vysvětleno označování cizorodých látek pomocí symbolu ""E"". Kniha je vítaným pomocníkem pro studenty i pro pracovníky ve společném stravování i v potravinářství.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Libor Mašek - další tituly autora:
Potraviny a nápoje v kostce Potraviny a nápoje v kostce
 
Ke knize "Potraviny a nápoje v kostce" doporučujeme také:
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Stolničení -- Jak podávat pokrmy a nápoje ... Stolničení
Zařízení provozoven v kostce Zařízení provozoven v kostce
Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ Cvičení z českého jazyka v kostce pro SŠ
Technologie přípravy pokrmů 5 Technologie přípravy pokrmů 5
Technologie přípravy pokrmů 4 Technologie přípravy pokrmů 4
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

Obsah

1. Potraviny ..................................... . 5

2. Maso 22

3. Ryby, korýši, měkkýši, obojživelníci ....................... 40

4. Drůbež 61

5. Zvěřina 64

6. Vejce a vaječné výrobky ........................................ 68

7. Mléko a mléčné výrobky ............................................. 72

8. Tuky a oleje 87

9. Ovoce a zelenina 94

10. Obiloviny, těstoviny, pekařské výrobky....................... 125

11. Luštěniny 135

12. Houby 138

13. Koření a kořenící přípravky ........................................ 141

14. Káva, čaj, kakao, č o k o lá d a........................................ 161

15. Víno 169

16. Lihoviny 187

17. Pivo 199

Slovník cizích slov 207




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist