načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Polievky – kuchárka z edície Apetit – Redakce časopisu Apetit

Polievky - kuchárka z edície Apetit
-1%
sleva

Kniha: Polievky
Autor: Redakce časopisu Apetit
Podtitul: kuchárka z edície Apetit

120 kuchařských předpisů na přípravu různých druhů polévek z celého světa, krémových a zeleninových, hustých, lehkých, studených a osvěžujících, vývarů a zavářek. Všechny recepty vyzkoušené redaktorkami časopisu Apetit. Většina hotových ... (celý popis)

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: APETIT
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 164
Rozměr: 240x210
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 1. vydanie v slovenskom jazyku
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: slovensky
Vazba: pevná
EAN: 9788087575338
Popis / resumé

120 kuchařských předpisů na přípravu různých druhů polévek z celého světa, krémových a zeleninových, hustých, lehkých, studených a osvěžujících, vývarů a zavářek. Všechny recepty vyzkoušené redaktorkami časopisu Apetit. Většina hotových výrobků je zobrazena na barevné fotografii.

Popis nakladatele

Prvá kniha Apetit, ktorá zahreje vám ponúkne 168 strán preverených receptov. Prvý kuchárka, kde si svoju polievku vyberie naozaj každý - obsahuje všetko od najobyčajnejších receptov na zemiakovú polievku až po vybrané delikatesy z jedálnych lístkov luxusných reštaurácií. 168 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných receptov je rozdelené do 7 kapitol: Jedinečné & zásadné Z celého sveta Krémové & zeleninové Husté & poctivé Číre & ľahké Studené & osviežujúce Vývary & Zavarko V kapitole Jedinečné & zásadný nájdete všetky klasické české polievky, ktoré chutia ako leto u babičky. Druhá kapitola obsahuje najznámejšie svetové polievky, ktoré jednoducho musíte ochutnať - francúzskou cibuľačku, ruský boršč, slovenská kapustnicu, balkánsku Corby, taliansku minestrone ... V sekcii krémov si na svoje prídu milovníci hladkých zeleninových polievok. Oddiel Husté & poctivé využijú tí, ktorí hľadajú niečo poriadne treba k večeri; naopak kapitola čírych & ľahkých polievok je určená všetkým, čo sa chcú rozohriať pred hlavným chodom. A studené ovocné a zeleninové polievky osvieži v sparnom lete. Posledná kapitola obsahuje návod na ten najlepší hovädzie a kuracie vývar krok za krokom s množstvom praktických rád a tipov. Nájdete v nej klasické aj polozabudnuté recepty na rezance, halušky, knedličky, krutóny a ďalšie dobroty, ktoré si do polievok môžete pridávať.

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Sladké pečenie - kuchárka z edície Apetit Sladké pečenie - kuchárka z edície Apetit
Apetit Redakce časopisu
Cena: 296 Kč
60 let Filosofického časopisu 60 let Filosofického časopisu
Dvořák Petr, Kvasz Ladislav, Urban Petr, Velek Josef, Zumr Josef
Cena: 202 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit
Apetit Redakce časopisu
Cena: 296 Kč
Vánoce - kuchařka z edice Apetit Vánoce - kuchařka z edice Apetit
Apetit Redakce časopisu
Cena: 346 Kč
Polievky Polievky
Poláčková Blanka
Cena: 384 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.