

sleva
Kniha: Polévky (Edice Apetit)

Nakladatelství: | » APETIT |
Médium / forma: | Tištěná kniha |
Rok vydání: | 2012 |
Počet stran: | 168 |
Rozměr: | 247 x 218 x 17 mm |
Úprava: | barevné ilustrace |
Skupina třídění: | Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |
Vazba: | Knihy - vázané |
Novinka týdne: | 2014-13 |
Datum vydání: | 1. 12. 2012 |
Nakladatelské údaje: | Praha, Hachette Filipacchi 2000, 2010 |
ISBN: | 978-80-904675-1-4 |
EAN: | 9788090467514 |
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené & osvěžující Vývary & zavářky V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.