načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pokrmy z masa, ryb a drůbeže - Zdeněk Roubínek

Pokrmy z masa, ryb a drůbeže
-14%
sleva

Kniha: Pokrmy z masa, ryb a drůbeže
Autor:

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti zkušenější si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
doručujeme do Vánoc
Vaše cena s DPH:  175 Kč 151
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 69Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » DONA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 200210
Počet stran: 269
Rozměr: 215,0x150,0x20,0 mm
Úprava: 20 stran barev. obr. příl. : ilustrace
Spolupracovali: fotografie Vladimír Doležal
ilustrace Miloslav Martenek
Hmotnost: 0,569kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-7322-019-9
EAN: 9788073220198
Popis / resumé

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti popkročilejší si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, než na jaké jsou zvyklí. Vybrané receptury nejsou složité, jsou časově nenáročné a dobře zvládnutelné. Technologické postupy jsou psány srozumitelně a velmi podrobně. Vše je doplněno barevnými fotografiemi některých pokrmů. C2b1 8.11.2002 Rotporth Tato kuchařka přináší osvědčené i zcela nové recepty na přípravu pokrmů z masa, ryb a drůbeže.

Popis nakladatele

Autor, profesionální kuchař, nabízí 600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso". Jak začátečníci, tak i ti zkušenější si mohou vyzkoušet zajímavější a zdravější pokrmy, než na jaké jsou zvyklí. (600 oblíbených receptů)

Další popis

600 oblíbených receptů, tentokrát na téma "maso" Zdeněk Roubínek patří k velmi oblíbeným autorům kuchařek současné doby. Díky své dlouhodobé dráze profesionálního šéfkuchaře a talentu dovede srozumitelně a lákavě popsat technologii přípravy pokrmů. Jeho knihy jsou stále žádanější od amatérských kuchařek a kuchařů, ale inspiraci v nich hledají i profesionálové. Recepty nehýří přemírou exotických surovin, ale naopak, využívají ty běžně dostupné, postupy přípravy jsou jednoduché a nepříliš náročné. Přitom však podle jeho receptů vznikají jídla nápaditá a chutná.



Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist