načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pohanka ve mlýně a v kuchyni -- 151 receptů – Zdeněk Šmajstrla; Petr Adámek; Josef Gajdušek

Pohanka ve mlýně a v kuchyni -- 151 receptů
-11%
sleva

Kniha: Pohanka ve mlýně a v kuchyni
Autor: Zdeněk Šmajstrla; Petr Adámek; Josef Gajdušek
Podtitul: 151 receptů

Autor - mlynář ve čtvrté generaci - prostými slovy vzpomíná na běžný provoz v rodinném mlýně, na organizaci práce při sklizni i na strojní vybavení mlýna. Většinu publikace zaujímají osvědčené recepty, využívající pohanku jako hlavní složku ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  149 Kč 133
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
4,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 82.1%hodnoceni - 82.1%hodnoceni - 82.1%hodnoceni - 82.1%hodnoceni - 82.1% 96%   celkové hodnocení
5 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Vydavatelství TNM
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2000
Počet stran: 110
Rozměr: 255,0x177,0x15,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 2. vyd.
Skupina třídění: Biografie
Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,476kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Nakladatelské údaje: Rožnov pod Radhoštěm, TNM, 2000
ISBN: 80-238-5383-X
EAN: 9788023853834
Popis / resumé

Autor - mlynář ve čtvrté generaci - prostými slovy vzpomíná na běžný provoz v rodinném mlýně, na organizaci práce při sklizni i na strojní vybavení mlýna. Většinu publikace zaujímají osvědčené recepty, využívající pohanku jako hlavní složku -od polévek přes hlavní jídla slaná i sladká až po moučníky a cukroví. Závěr knihy opět patří pohance jako kulturní plodině - autor přibližuje historii pěstování pohanky, její sklizeň a mlynářské zpracování. Zmiňuje se i o neobyčejných vlastnostech pohanky na ozdravění a celkové pročištění organismu i její využití v bezlepkové dietě. C2b1d Kniha o pohance přináší nejen zajímavosti z historie této plodiny, ale i celou řadu lákavých předpisů na její využití v racionální stravě.

Popis nakladatele

„Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vlastnostech pohanky a jejího významu pro zdravou výživu a 151 zajímavých a chutných receptů na polévky, pomazánky, pečivo, moučníky i cukroví z pohanky.

Předmětná hesla
Šmajstrlovi (rodina)
MlýnyDějiny
Obilná jídla
pohanka setá
MlynářiČesko
Frenštát pod Radhoštěm (Česko)
Kniha je zařazena v kategoriích
Ke knize "Pohanka ve mlýně a v kuchyni -- 151 receptů" doporučujeme také:
Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka
Amaranth - Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků Amaranth
Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Vegetarián labužník Vegetarián labužník
TOFU zdravě bez cholesterolu -- Sešity zdravé výživy, svazek 7 TOFU zdravě bez cholesterolu
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.