načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Poctivý domácí chléb – Emmanuel Hadjiandreou

Poctivý domácí chléb
-20%
sleva

Kniha: Poctivý domácí chléb
Autor: Emmanuel Hadjiandreou

Autor se pečení a řízení pekáren věnuje dlouhá léta, v obrazové publikaci představuje základy pečení chleba, přípravu drožďových a nekynutých chlebů, bezpšeničných a ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  499 Kč 399
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
13,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2% 100%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2014
Počet stran: 175
Rozměr: 262,0x224,0x20,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Název originálu: How to make bread
Spolupracovali: fotografie Steve Painter
z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 1,033kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201410
Nakladatelské údaje: [Praha], Slovart, 2014
ISBN: 978-80-7391-821-7
EAN: 9788073918217
Popis / resumé

Autor se pečení a řízení pekáren věnuje dlouhá léta, v obrazové publikaci představuje základy pečení chleba, přípravu drožďových a nekynutých chlebů, bezpšeničných a bezlepkových, kváskových, i sladkého pečiva ke snídani. Kniha obsahuje autorovy vyzkoušené a úspěšné recepty k pečení různých druhů chleba (i bezlepkového) a drobného pečiva tradičním způsobem.

Popis nakladatele

Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího.

Emmanuel Hadjiandreou je člověk, kterému na chlebu záleží. Za své výtvory získal řadu prestižních ocenění a v této knize shromáždil zajímavé recepty popsané krok za krokem jasným a srozumitelným jazykem vhodným i pro úplné začátečníky. V kapitole Základy pečení chleba seznamuje čtenáře se základními poučkami a tipy, jež jim pomohou úspěšně upéct vlastní bochník. V následující kapitole Drožďové a nekynuté chleby získají základní dovednosti, jež jim umožní pustit se i do specialit. Kapitola Bezpšeničné a bezlepkové chleby je určena nejen těm, kdo trpí alergií na pšenici či lepek. Kváskové chleby jsou pro každého pekaře doslova Olympem a kapitola Sladké pečivo napomůže prozářit každý snídaňový stůl. Kniha Poctivý domácí chléb nabízí přes 60 srozumitelně popsaných receptů, jež každému umožní, aby si vychutnal kouzlo domácího krajíce.

(drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist