načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Po italsku do hubky – Pár receptů a laskavých drbů z italského podhůří – Marta Kučíková

Po italsku do hubky - Pár receptů a laskavých drbů z italského podhůří
-11%
sleva

Kniha: Po italsku do hubky
Autor: Marta Kučíková
Podtitul: Pár receptů a laskavých drbů z italského podhůří

Autorka bestsellerů Italské jednohubky a Italské dvojhubky, která v podhůří italských Dolomit žije již šestnáct let, kuchařku doplnila spoustou zážitků a historek, které prokládá svým typickým humorem. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 7 pracovních dní (poslední kusy u dodavatele, dodání s pravděpodobností 90%)
Vaše cena s DPH:  299 Kč 266
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,9
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: MLADÁ FRONTA
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 240
Rozměr: 148x210
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První vydání
Spolupracovali: ilustrace Ivona Knechtlová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Datum vydání: 05.09.2019
ISBN: 978-80-204-5424-9
EAN: 9788020454249
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis / resumé

Autorka bestsellerů Italské jednohubky a Italské dvojhubky, která v podhůří italských Dolomit žije již šestnáct let, kuchařku doplnila spoustou zážitků a historek, které prokládá svým typickým humorem.

Popis nakladatele

Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonaty čili paprikového blaha? Proč nedostanete v italském baru na talíř lasagne, ale něco zcela jiného? Jakou tajnou ingredienci přidává pravá echt italská hospodyně do svého lahodného houbového rizota? Jak se připravuje ragú a proč ho domorodci nenazývají boloňskou omáčkou? Co tvoří správný základ pravé horské carbonary? Proč se nazývá tradiční nefalšované podhorské tiramisu afrodisiakem? A jak ho připravit i v ovocné variantě? Co myslíte, jaké těstoviny milují italské děti, vybíraví muži, ženy v krizi i nekrizi, postarší štramandy i se svými fešáky, notabene tedy celý národ italský? A proč mají přívlastek udobřující? Čím okouzlíte vaše strávníky? Toto a mnohem více s laskavými drby a kupou typických receptů z italského dolomitského podhůří určených jak pro vařící a kuchařící nadšence, tak pro čistě nevařící praktiky, vám s přívětivostí, špetkou humoru a radostí prozradí Marta Kučíková, oblíbená autorka bestsellerů Italské jednohubky a Italské dvojhubky, žijící v této oblasti již šestnáct let.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Marta Kučíková - další tituly autora:
 (e-book)
Italské jednohubky Italské jednohubky
 (e-book)
Italské dvojhubky Italské dvojhubky
Z mého severoitalského deníku Z mého severoitalského deníku
 (Audioknihy Na Cd Mp3)
Z mého severoitalského deníku - audioknihovna Z mého severoitalského deníku
 (audio-kniha)
Z mého severoitalského deníku Z mého severoitalského deníku
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.