načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pizza 50 snadných receptů – Academia Barilla

Pizza 50 snadných receptů
-12%
sleva

Kniha: Pizza 50 snadných receptů
Autor: Academia Barilla

50 vybraných receptů na pizzy, klasické (margheritu a romanu), plněné a "bílé", které neobsahují rajčata. Exotické recepty vznikly použitím italských surovin: parmské šunky, sýrů (gorgonzola, provola a scamorza), rajčat, artyčoků a hříbků. ... (celý popis)
Titul je na partnerském skladu >10ks - doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 263
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,8
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5%hodnoceni - 57.5% 60%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Naše vojsko
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2015
Počet stran: 127
Rozměr: 212,0x204,0x22,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: fotografie Alberto Rossi, Mario Grazia, Mario Strollo, Luca Zanga
recepty Mario Grazia
z anglického originálu Pizza ... přeložil Martin Čížek
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,505kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201510
ISBN: 978-80-206-1543-5
EAN: 9788020615435
Popis / resumé

50 vybraných receptů na pizzy, klasické (margheritu a romanu), plněné a "bílé", které neobsahují rajčata. Exotické recepty vznikly použitím italských surovin: parmské šunky, sýrů (gorgonzola, provola a scamorza), rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho pizz je inspirováno regionálními kuchyněmi. Předpisy na různé druhy tradiční italské i exotické pizzy v obrazové publikaci.

Popis nakladatele

V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových. Představivosti se hranice nekladou!

(50 snadných receptů)
Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Academia Barilla - další tituly autora:
Cupcake 50 snadných receptů Cupcake 50 snadných receptů
Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Hamburgery 50 snadných receptů Hamburgery 50 snadných receptů
Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Kuchařka na léto Kuchařka na léto
Italská kuchařka Italská kuchařka
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.