načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pěstujeme dobrou chuť – Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody – James Wong

Pěstujeme dobrou chuť - Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody
-20%
sleva

Kniha: Pěstujeme dobrou chuť
Autor: James Wong
Podtitul: Rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody

Praktické rady zkušeného botanika s praxí v Královských botanických zahradách v Anglii, jak s minimem námahy dosáhnout co nejchutnější sklizně. Pěstování ovoce, zeleniny, bylin, koření, méně obvyklých plodin (např. batáty, česnek ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  499 Kč 399
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
13,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9% 100%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » SLOVART
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2016
Počet stran: 223
Rozměr: 26 cm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: První české vydání
Spolupracovali: fotografie Jason Ingram
ilustrace Tobatron
Skupina třídění: Zahrádkářství
Jazyk: česky
Vazba: pevná
Novinka týdne: 2016-08
EAN: 9788075290267
Popis / resumé

Praktické rady zkušeného botanika s praxí v Královských botanických zahradách v Anglii, jak s minimem námahy dosáhnout co nejchutnější sklizně. Pěstování ovoce, zeleniny, bylin, koření, méně obvyklých plodin (např. batáty, česnek stopečkatý, himálajský česnek, zimní ředkve) bez tradičních pěstitelských technik, jež umožňovaly maximální výnos. Při dodržení autorových technik (s využitím nejmodernějších odborných poznatků) lze vypěstovat mnohem sladší rajčata, aromatičtější jahody, palčivějčí chilli papričky atd. Záleží na výběru odrůdy, světle, zálivce, půdě a hnojivu, škůdcích, prořezávání a roubování, sklizni a skladování. Doplněno způsoby pro uchování chutí sklizené úrody, sušení, zavařování, mražení.

Popis nakladatele

Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.