načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pasta e Basta – Italská pasta do české kuchyně – Emanuele Andrea Ridi

Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně
-16%
sleva

Kniha: Pasta e Basta
Autor: Emanuele Andrea Ridi
Podtitul: Italská pasta do české kuchyně

Báječná kuchařská kniha o těstovinách. Emanuele Ridi, kuchař dobře známý v našich zemích díky televiznímu pořadu, nás seznámí se vzrušujícím světem základního pokrmu italské kuchyně.
Titul doručujeme za 5 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  360 Kč 302
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
10,1
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6% 97%   celkové hodnocení
6 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » PRIMETIME
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 220
Rozměr: 229 x 221 x 21 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Druhé vydání
Spolupracovali: fotografie Tomáš Mikule
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Vazba: Knihy - paperback
Novinka týdne: 2017-50
Datum vydání: 4. 12. 2017
EAN: 9788027027675
Popis

Nepřeberné množství druhů těstovin a jejich ochucení se skrývá v italské kuchyni. Emanuele Ridi, podle svých slov nadšený tím, že lidé u nás mají jeho národní jídlo také v oblibě, přináší zevrubou kuchařku, která odpovídá na všechny otázky o těstovinách.

Představí nám jednotlivé základní druhy a odhalí tajemství jejich výroby. Podle jednoduchého návodu nás naučí připravovat vlastní čerstvé domácí těstoviny - nudle, farfalle, maltagliati, orecchiette a cavatelli. Snadno zvládneme masový, zeleninový a rybí vývar a z omáček se zmiňuje také o naprostých základech - rajčatové, bešamelové a boloňské. Při ochucování pokrmů pomůžou chutná pesta, Ridi prozrazuje postupy na přípravu janovského, sicilského, pistáciového a ořechového.

A nyní již k samotným receptům. Kniha jich obsahuje více než 100 a najdeme mezi nimi klasické italské pokrmy stejně jako originální jídla přímo z Ridiho kuchyně. A rozhodně se nenudíme jen se špagetami, se známějších jsou tu ještě penne, fusilli nebo lasagne, ale ochutnáme také lunguine, cannelloni, paccheri nebo bucatini. A další ingredience jsou tak pestré a nápadité, že každý recept skrývá překvapení. V hojné míře je využíváno darů moře a kuřecího masa, ale i hub, zeleniny, fazolí či šunky, a dokonce ovoce a alkoholu.

Dobrou chuť.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.