načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Pálíme ovoce – Klaus Hagmann; Birgit Essich

Pálíme ovoce
-1%
sleva

Kniha: Pálíme ovoce
Autor: Klaus Hagmann; Birgit Essich

Kniha poskytuje informace o výrobě a posuzování kvalitních ovocných destilátů. Příručka podává základní informace týkající se zpracování ovocné suroviny pálením. Zabývá se detaily destilace i procesem výroby. Poskytuje i informace týkající ... (celý popis)
Titul doručujeme za 6 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  289 Kč 286
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
9,5
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1% 70%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Víkend
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2009
Počet stran: 96
Rozměr: 210x150
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: 2. vyd.
Název originálu: Obst brennen
Spolupracovali: z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová
Jazyk: česky
Vazba: pevná
Nakladatelské údaje: [Líbeznice], Víkend, 2009
EAN: 9788074330117
Popis / resumé

Kniha poskytuje informace o výrobě a posuzování kvalitních ovocných destilátů. Příručka podává základní informace týkající se zpracování ovocné suroviny pálením. Zabývá se detaily destilace i procesem výroby. Poskytuje i informace týkající se fyziky, chemie a mikrobiologie (příprava kvasu, kvašení, destilace ovocného kvasu a úprava ovocného destilátu, stáčení, uzavírání, etiketování a skladování). Při hodnocení kvality platí, že ovocným destilátem pravým se rozumí alkoholický nápoj vyrobený - vypálený ze zkvašené ovocné suroviny, který může být upraven ředěním čistou pitnou vodou na požadovanou stupňovitost (lihovitost). Vzhledem k tomu, že je kniha přeložena z němčiny, jsou uvedeny legislativní rozdíly v pálení ovoce v Německu a v ČR.

Popis nakladatele

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. (jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu)

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Klaus Hagmann; Birgit Essich - další tituly autora:
Bleskové likéry Bleskové likéry
Pálíme ovoce Pálíme ovoce
 
Ke knize "Pálíme ovoce" doporučujeme také:
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) -- Výroba slivovice a její léčivé účinky Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek)
Domácí výroba lihovin Domácí výroba lihovin
Jak vypálit lepší slivovici Jak vypálit lepší slivovici
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.