načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Osobní údaje a jejich ochrana - 2., doplněné a aktualizované vydání - Ladislav Hejlík; Miroslava Matoušová

Osobní údaje a jejich ochrana - 2., doplněné a aktualizované vydání
-7%
sleva

Kniha: Osobní údaje a jejich ochrana - 2., doplněné a aktualizované vydání
Autor: ;

Tato publikace se věnuje podrobnému výkladu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přináší odpovědi na řadu otázek spojených s osobními údaji – počínaje důvody ... (celý popis)
Kniha teď bohužel není dostupná.

»hlídat dostupnost


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Wolters Kluwer ČR
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 03.03.2008
Počet stran: 468
Rozměr: 145x205
Úprava: 455 stran
Vydání: 2., dopl. a aktualiz. vyd.
Jazyk: česky
ISBN: 978-80-7357-322-5
EAN: 9788073573225
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Tato publikace se věnuje podrobnému výkladu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přináší odpovědi na řadu otázek spojených s osobními údaji – počínaje důvody zájmu veřejnosti přes otázky, zda rodné číslo je osobním údajem vždy nebo jen někdy, kdy a jak je třeba prokazovat totožnost, a konče tím, zda neznalost zákona o ochraně osobních údajů může pro někoho být příčinou postihu. Toto druhé, aktualizované vydání je navíc doplněno výkladem o Schengenském prostoru.Kniha je určena těm, kteří jako zaměstnavatelé, zaměstnanci nebo podnikatelé s osobními údaji jiných lidí nakládají, a těm, kdo chtějí vědět, kdy má smysl starat se o svoje osobní údaje a údaje svých blízkých.Kniha zaujme i zájemce o systematický výklad fenoménu osobní údaj a o srovnání s evropskými předpisy pro ochranu osobních údajů.Autoři čerpají ze zkušeností s ochranou osobních údajů. Domácí právní úpravu probírají důsledně v kontextu platných právních předpisů, jichž je v knize citováno na 350 – ze všech oblastní a oborů lidské činnosti.

Předmětná hesla
Související tituly dle názvu:
Chirurgie ruky Chirurgie ruky
Pilný Jaroslav, Slodička Roman, kolektiv a
Cena: 764 Kč
Chirurgie ruky Chirurgie ruky
Pilný Jaroslav, Slodička Roman, kolektiv
Cena: 764 Kč
Veterinární imunologie Veterinární imunologie
Toman Miroslav, kolektiv a
Cena: 543 Kč
Ochrana života a zdravia Ochrana života a zdravia
Dutková Katarína
Cena: 377 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah


       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist