načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Osm chutí Asie -- SaSaZu Prague – Shahaf Shabtay

Osm chutí Asie -- SaSaZu Prague
-56%
sleva

Kniha: Osm chutí Asie
Autor: Shahaf Shabtay
Podtitul: SaSaZu Prague

Popis nepostradatelných potravin pro asijskou kuchyni - kokos, zázvor, citron a citronová tráva, čaj ad. Předpisy s použitím těchto surovin. Knihu doplňuje autorovo vyprávění ze studií gastronomie a zajímavosti ze zákulisí restaurace. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  449 Kč 199
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
6,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 74Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4% 97%   celkové hodnocení
3 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Smart Press
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2012
Počet stran: 178
Rozměr: 210,0x260,0x10,0 mm
Úprava: barevné ilustrace
Vydání: Vyd. 1.
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,913kg
Jazyk: česky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Novinka týdne: 2012-40
Datum vydání: 201210
Nakladatelské údaje: Praha, Smart Press, 2012
ISBN: 978-80-87049-54-9
EAN: 9788087049549
Popis / resumé

Popis nepostradatelných potravin pro asijskou kuchyni - kokos, zázvor, citron a citronová tráva, čaj ad. Předpisy s použitím těchto surovin. Knihu doplňuje autorovo vyprávění ze studií gastronomie a zajímavosti ze zákulisí restaurace. Nechybí tipy, kde je možné koupit všechny potřebné ingredience. Shahaf Shabtay, šéfkuchař pražské restaurace SaSaZu představuje recepty na přípravu typických asijských jídel.

Popis nakladatele

Shahaf Shabtay , šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu , strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale zejména o příběhy plné vášně a dobrodružství, které se za nimi skrývají. Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu – z jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodže, Singapuru. A v těchto zemích se můžete ocitnout i vy, stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak! Nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nápadu. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám a všechny používané suroviny jsou zde k dostání – v knize dokonce najdete i tipy a doporučení, kde si je objednat či kam se pro ně vypravit.

Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce). Každý recept je navíc doplněn fotografií.Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit. Kniha obsahuje 52 receptů.

Shahaf Shabtay

Jeden z 5 nejlepších šéfkuchařů v ČR dle magazínu Týden (2011)

SaSaZu pod Shahafovým vedením

Ocenění Michelin Bib Gourmand (2012, 2011, 2010) Nejlepší mezinárodní restaurace v ČR dle časopisu Euro (2011) Nejlepší (2011), 2. nejlepší (2012) a jedna z 10 nejlepších restaurací v ČR (2010) dle Hospodářských novin Nejlepší asijská restaurace v Praze dle Prague Post (2011, 2010) Jedna z Top 10 restaurací dle Maurerova výběru Grand Restaurant (2009) Certificate of Excellence portálu Trip Advisor (2011)
Další popis

Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, se s vámi v této kuchařce podělí nejen o recepty a postupy asijské kuchyně, ale také o příběhy, které se za nimi skrývají. Vydejte se spolu s ním do jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodži a Singapuru. Stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak - nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nálady. A navíc je to zábava!Každá kapitola knihy je věnována jedné typické asijské surovině. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky, hlavní jídla a dezerty či drinky, každý je navíc doplněn fotografií. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám, v knize najdete i tipy, kde sehnat potřebné suroviny. Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí restaurace SaSaZu, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA. 


Předmětná hesla
Shabtay, Shahaf, 1975-
SaSaZu (restaurace)
Kuchařství – Asie
Asijská jídla
RestauratéřiČesko
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.