načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Oleje -- Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády – Ursula Ferrignová

f
Oleje -- Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády
-16%
sleva

Kniha: Oleje -- Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády
Autor: Ursula Ferrignová

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. ... (celý popis)
Titul doručujeme za 5 pracovních dní
Vaše cena s DPH:  299 Kč 251
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,4
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2% 80%   celkové hodnocení
2 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Omega
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2017
Počet stran: 64
Rozměr: 20 cm
Úprava: barevné ilustrace
Spolupracovali: fotografie pořídil Jan Baldwin
přeložila Sára Lebedová
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Jazyk: česky
Datum vydání: 22.08.2017
ISBN: 9788073906146
EAN: 9788073906146
Popis

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. Můžete vyzkoušet třeba asijský salát s mrkví a zázvorem nebo přípravu římských artyčoků. Recepty jako makrela s jablkem a potočnicí nebo španělská polévka ajo blanco vám pomohou naučit se bravurně připravovat ryby. Recept na dušenou vepřovou plec s mlékem a čerstvými bylinkami nebo na čínské medové kuře zase obohatí váš způsob přípravy masa. Na řadu přijdou i vaše cukrářské schopnosti, které můžete uplatnit při přípravě toho nejlepšího banánového chlebíčku, italského jablečného koláče s mandlemi nebo dokonalé zmrzliny z olivového oleje. Existují desítky druhy olejů, od extra panenského olivového až po kokosový. Nadchněte se pro ně a zjistěte, jak je nejlépe využít ve více než 25 receptech, které vás tato kniha naučí. (používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády)

Předmětná hesla
Jídla
dresinky
marinády
Rostlinné oleje
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.