načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů – Jakub Morávek

Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů
-11%
sleva

Kniha: Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů
Autor: Jakub Morávek

(nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  549 Kč 489
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
16,3
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma
Titul je dostupný ve formě:
tištěná forma TIŠTĚNÁ
KNIHA

hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Wolters Kluwer
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2019
Počet stran: 420
Rozměr: 233,0x158,0x23,0 mm
Úprava: xviii, 400 stran
Vydání: Vydání první
Skupina třídění: Pracovní, sociální, stavební právo. Právo životního prostředí
Hmotnost: 0,629kg
Jazyk: česky
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Datum vydání: 201911
ISBN: 978-80-7598-587-3
EAN: 9788075985873
Popis

Publikace komplexně vykresluje problematiku ochrany osobních údajů, zejména pak ve vztahu k pracovněprávním vztahům. Vedle historické analýzy a analýzy principiálního podkladu právní úpravy obsahuje podrobný rozbor a výklad stávající platné právní úpravy na ochranu osobních údajů (včetně právní úpravy předávání osobních údajů do třetích zemí), tj. zejména obecného nařízení o ochraně osobních údajů a zákona o zpracování osobních údajů. Pozornost je zde v podrobnostech věnována i určitým často diskutovaným případům zpracování osobních údajů v pracovněprávních vztazích, jako je výběrové řízení, osobní spis zaměstnance, zpracování rodného čísla či sledování zaměstnance při výkonu práce.

Autor využívá svých mnohaletých zkušeností s praktickou aplikací právní úpravy na ochranu osobních údajů a právní úpravy pracovněprávních vztahů z dob svého působení na Úřadu pro ochranu osobních údajů a ze svého stávajícího působení v advokacii. Výklad je tudíž doprovozen řadou praktických příkladů. Fungování jednotlivých institutů je přiblíženo na reálných situacích z aplikační praxe.

Publikaci uvítají nejen odborníci zabývající se touto problematikou, zaujme jistě i širší odbornou veřejnost, která v ní najde návrhy řešení problémových otázek souvisejících s předmětnou materií.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jakub Morávek - další tituly autora:
Atypická zaměstnání - cesta k vyšší zaměstnanosti? Atypická zaměstnání
 (e-book)
Sdílená ekonomika – sdílený právní problém Sdílená ekonomika – sdílený právní problém
Sdílená ekonomika a delikty Sdílená ekonomika a delikty
Sdílená ekonomika tři roky poté - závěry a perspektivy Sdílená ekonomika tři roky poté
Obrana pracovního práva / The Defence of Labour Law Obrana pracovního práva / The Defence of Labour Law
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.