načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L-Ž -- 2. díl – Jiří Černý

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L-Ž -- 2. díl
-13%
sleva

Kniha: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L-Ž
Autor: Jiří Černý
Podtitul: 2. díl

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových ... (celý popis)
Titul doručujeme za 2 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  299 Kč 260
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,7
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ratio
Médium / forma: Tištěná kniha
Rozměr: 233,0x158,0x16,0 mm
Úprava: 2 svazky: ilustrace
Vydání: II. vydání
Skupina třídění: Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
Hmotnost: 0,374kg
Jazyk: česky
ISBN: 978-80-86351-11-7
EAN: 9788086351117
Popis

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.

Další popis

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.


Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.


Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Jiří Černý - další tituly autora:
Pověsti z Čech a Moravy I Pověsti z Čech a Moravy I
Pověsti z Čech a Moravy II Pověsti z Čech a Moravy II
Poutní místa Soběslavska a Třeboňska -- Místopisné obrazy, sochy a místa zvláštní zbožnosti Poutní místa Soběslavska a Třeboňska
Světoví Češi Světoví Češi
Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989) Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
 
Ke knize "Nový encyklopedický slovník gastronomie, L-Ž -- 2. díl" doporučujeme také:
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A-K -- 1. díl Nový encyklopedický slovník gastronomie, A-K
 
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




Jiří Černý

JIŘÍ ČERNÝ


29. 2. 1936

Prof. PhDr. Jiří Černý, CSc., je český romanista. Specializuje se na španělskou, portugalskou a obecnou lingvistiku. Působí na katedře romanistiky Filozofické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.





       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist