načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nové stolničení v kostce – Zdeňka Hrbková

Nové stolničení v kostce
-11%
sleva

Kniha: Nové stolničení v kostce
Autor: Zdeňka Hrbková

– Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy ... (celý popis)
Titul doručujeme za 3 pracovní dny
Vaše cena s DPH:  289 Kč 257
+
-
rozbalKdy zboží dostanu
8,6
bo za nákup
rozbalVýhodné poštovné: 49Kč
rozbalOsobní odběr zdarma

hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6% 80%   celkové hodnocení
1 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: » Ratio
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 2018
Počet stran: 244
Rozměr: 215,0x150,0x15,0 mm
Úprava: ilustrace
Vydání: 1. vydání
Skupina třídění: Číšnictví. Servírování
Hmotnost: 0,328kg
Jazyk: česky
Datum vydání: 201809
ISBN: 978-80-904093-3-0
EAN: 9788090409330
Ukázka: » zobrazit ukázku
Popis

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy společenské výchovy, vybavení a zařízení pohostinských provozoven, základy jednoduché a složité obsluhy, charakteristiku slavnostního stolování, cataringu, forem řízení a managementu.

Předmětná hesla
Kniha je zařazena v kategoriích
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.


Ukázka / obsah
Přepis ukázky

Obsah

I. Gastronomie 3- tisíciletí ....................................................................... 5

IL Základní požadavky na pracovníky v gastronomii, v obsluze........... 12

III. Společenská výchova............................................................................15

IV. Hygienické a bezpečnostní předpisy pro práci na úseku obsluhy . .24

V. Pracovní oblečení do obsluhy - uniforma číšníka ........................... 31

VI. Restaurace ........................................................................................... 33

VII. Jídelní lístek - A’ la carte.................................................................... 6l

Vili. Sestavování jídelního lístku - menu ...................................................72

IX. Nápojový lístek..................................................................................... 82

X. Jednoduchá obsluha.............................................................................85

XI. Složitá obsluha..................................................................................... 95

XII. Nápoje a jejich význam .....................................................................129

XIII. Společenské akce - slavnostní hostiny............................................173

XIV. Kavárny, vinárny a ostatní odbytová střediska ................................198

XV. Obsluha v dopravních prostředcích a ubytovacích zařízeních . . . .203 XVI. Závěr - co se má udělat, aby provoz fungoval ...............................205

XVII. Obrazová příloha...............................................................................207

XVIII. Literatura

243




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.