načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov - Konrád Kendík

Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov
-11%
sleva

Kniha: Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov
Autor:

Receptúry v tejto knihe sú určené pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských ... (celý popis)


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Nová práca
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 30.10.1999
Počet stran: 462
Rozměr: 210x300
Úprava: 462 stran
Jazyk: slovensky
ISBN: 978-80-8892-902-4
EAN: 9788088929024
Popis

Receptúry v tejto knihe sú určené pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach.

Předmětná hesla
Cukrářské výrobky
Cukrářství
společné stravování
závodní stravování
polotovary
Související tituly dle názvu:
Receptúry diétnych pokrmov Receptúry diétnych pokrmov
Kendík Konrád
Cena: 417 Kč
Receptury teplých pokrmů + CD ROM Receptury teplých pokrmů + CD ROM
Runštuk Jaroslav
Cena: 516 Kč
Nové receptúry a technológia pokrmov Nové receptúry a technológia pokrmov
Kendík Konrád
Cena: 994 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist