načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
-11%
sleva

Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Autor:

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa ... (celý popis)


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Nová práca
Médium / forma: Tištěná kniha
Počet stran: 713
Rozměr: 295,0x215,0x45,0 mm
Hmotnost: 1,402kg
Jazyk: slovensky
ISBN: 80-88929-60-1
EAN: 9788088929604
Popis

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa m

Předmětná hesla
stravování závodní
stravování hromadné
příprava jídla
receptury
Technologie
Jídla
Související tituly dle názvu:
Receptúry diétnych pokrmov Receptúry diétnych pokrmov
Kendík Konrád
Cena: 417 Kč
Nové receptúry a technológia pokrmov Nové receptúry a technológia pokrmov
Kendík Konrád
Cena: 982 Kč
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist