načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Nové receptúry a technológia pokrmov - Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov
-11%
sleva

Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov
Autor:

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach


hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%hodnoceni - 0%   celkové hodnocení
0 hodnocení + 0 recenzí

Specifikace
Nakladatelství: Nová práca
Médium / forma: Tištěná kniha
Rok vydání: 201012
Rozměr: 306,0x220,0x57,0 mm
Hmotnost: 2,225kg
Jazyk: slovensky
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-89350-20-9
EAN: 9788089350209
Popis

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Související tituly dle názvu:
Recenze a komentáře k titulu
Zatím žádné recenze.




       
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist